Tillsätt fläskfärs, ris, ägg, salt, peppar, paprikapulver, persilja. Ta upp paprikorna ur tomatsåsen. Fyll paprikorna med färsblandningen (till ungefär 1 cm innanför kanten då fyllningen sväller under tillagningen). Lägg lock på och låt koka klart på medelhög värme (ca 50 min). Använd för att reda tomatsåsen och smaksätt sedan med socker(efter smak ca 2 msk). Gräddfil, färskt bröd (man doppar i) 8 medelstora vit paprika. 1 medelstor lök. 2 msk paprikapulver
Toppa med färsk basilika. 11 röd paprika. 11 gul paprika. 1Skär tomat, paprika och rödlök i grova bitar/tärningar. 1Låt såsen svalna, mixa med stavmixer, precis så mycket att det blir såsigt, inte mer. 1Krydda såsen med salt, peppar och gärna riven färsk basilika eller timjan
11 röd paprika i grova bitar. 1Tillsätt röd paprika och stek någon minut till, tillsätt tomatkross och låt såsen puttra ihop. 1Lägg upp och garnera med persilja och parmesan
kyckling i gryta med endiver och tryffel samt. en tomatsås. Börja med att skala alla rotsaker, skär dem därefter i lagom stora tärningar, löken i strimlor
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
• Ta ut paprika från ugnen och fyll dem med köttfärssåsen och toppa med resten av osten. Dessutom är paprika som en vitaminbomb som överträffar både apelsin och citron vad det gäller C-vitaminhalten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.