Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg upp och garnera med persilja och parmesan. Tillsätt röd paprika och stek någon minut till, tillsätt tomatkross och låt såsen puttra ihop
Krydda medpaprikapulver och basilika. Något som är galet enkelt och snabblagat är en pastasås gjord på makrill i tomatsås - det är bara att öppna burkarna och sedan värma tillsammans med lite annat smått och gott
Till middagen åt vi vanlig spagetti men till matlådan dagen efter körde jag medbönpasta, vilket också funkade superbra och är ett bra alternativ för att tillföra lite extra protein till rätten
Tillsätt fläskfärs, ris, ägg, salt, peppar, paprikapulver, persilja. Ta upp paprikorna ur tomatsåsen. Fyll paprikorna med färsblandningen (till ungefär 1 cm innanför kanten då fyllningen sväller under tillagningen). Lägg lock på och låt koka klart på medelhög värme (ca 50 min). Använd för att reda tomatsåsen och smaksätt sedan med socker(efter smak ca 2 msk). Gräddfil, färskt bröd (man doppar i) 8 medelstora vit paprika. 1 medelstor lök. 2 msk paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.