Det blev så gott ändå med rena smaker från tomater, svamp ochpaprika. Fast strimladoch knaperstekt bacon som fick puttra med hela tiden var nog det som blev mest avgörande för den mustigaochliterökiga smaken
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Finhackavitlöken, hacka löken, paprikan, chilinoch morötterna och stek i hälften smör och hälften olivoljatills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
• Häll olivoljani en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa meddinafavorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhuskenoch blanda till en slät smet
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot igipsoch rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar ochskridsko-jagande, middagaroch födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.