Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Glöm äggkokare och kastruller. Att koka ägg kan man faktiskt göra i ugnen, med hjälp av ånga. Med ångtillagning får man dessutom till en jämn temperatur rakt igenom, vilket leder till härlig krämighet och perfekta ägg
Jag delade alltså upp en burk kokosmjölk i två och gjorde chiapudding med två olika smaker. Jag tycker dessutom att det blir lite mer spännande och lyxigt att kombinera två olika puddingar och äta dem tillsammans med olika frukter eller bär
Mixa spenaten med äggulor, basilika, salt och peppar. En klick smör Ingredienser 70 g spenat 6 blad basilika 3 ägg, separerade salt, peppar naturell färskost 200 g 2 msk färskpressad citronsaft rivet citronskal av ½ citron 1 msk finhackad dill 200 g Instruktioner Sätt ugnen på 175 grader. 6 blad basilika
Jag är ju som ni vet lite ambivalent till denna högtid men då mina barn tycker att det är jätteroligt med monster, pyssel, maskerad och allt vad det innebär så brukar vi hitta på något roligt kopplat till högtiden varje år
Jag gjorde två olika bollar, en nougat och en tårta. Smaken är ju som bekant olika och du kanske vill ha fyllningen lite sötare eller med mer syra från limen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.