Tina mangon eller dela den färska i bitar, den frysta är inte riktigt lika god men helt ok ändå. Blanda ihop allt och smaka av med olja och kryddor, det blir gott om salsan får stå och dra en stund före servering
Jag menar, hur gott låter inte det. Jamen ni hör ju hur gott och enkelt det låter. Ni vet hur det är, man har en bild framför sig och smakerna på tungan
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Färskost med olika smaksättningar. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Saffransbröd/Saffranskaka (går lika bra utan saffran). Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
En god och nyttig gratäng som smakar jättegott med en god sallad till. Tonfiskgratäng. En god och nyttig gratäng som smakar jättegott med en god sallad till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.