Den här typen av chokladcookies är så galet goda, man kan fylla dem med nästan vad som helst (t. ex. Kokos eller dulce de leche) och de blir helt oemotständliga
Dessa citron bars gjorde jag ihop med pekannötsbrownien i förra inlägget. Lemonbars25barsBotten220 g smör90 g strösocker (1 dl)240 g vetemjöl (4 dl)15 g äggula (1)Fyllning300 g strösocker (3½ dl)30 g vetemjöl (½ dl)220 g ägg (4)150 g pressad citronsaft (1½ dl)florsocker att pudra överBotten. 25 bars
Jag har fått frågan och sett frågan lite överallt på hur man gör amerikanska citron rutor eller bars som man också kallar det så därför gjorde jag slag i saken och omvandla och översatte ett amerikanskt recept, självklart satte jag lite personlig prägel på dom också
Citrontema fortsätter, denna gång i form av underbara Lemonbars. Dessa mumsiga citronrutor består av ett gott pajbotten som är super enkelt att laga samt en sötsur krämig citronfyllning som påminner ganska mycket Lemon curd, galet god kombination
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
-) Vi satt i bilen på väg hem och lyssnade på radion när de pratade om lemon curd. Jag älskar lemon curd men med en massa socker och smör i är det inte något jag äter speciellt ofta
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.