Eftersom jag fullkomligt älskar kladdkaka testade jag att göra en medvitchoklad. Jag serverade den med grädde, jordgubbar och hallon och det blev en perfekt kombo, sååå gott
Den smakar verkligen precis som friterad banan med lite kola-smak. Eftersom vi hade några bananer hemma som började bli lite väl mogna så slängde jag ihop den här pajen som efterrätt en vardagskväll medans jag lagade middag
eller med en klick vaniljvisp >>____________________________________. Medan kakan gräddas gör du steg 2, se nedan. Koka grädde, socker, smör på medelvärme i ca 15 min
Vispa äggvitorna till ett fast skum, tillsätt lite socker i taget under vispning. Ett perfekt sätt att fira allt detta är dessa söta små marängbakelser, fyllda medlemoncurd, hallon och grädde, dekorerad med färska bär
Saffranskladdkakamed mandelmassa. Servera sedan med vaniljsås eller en klick grädde. Häromdagen bakade jag en hallonkladdkaka i långpanna och det var tammetusan fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.