500 gram
valfri köttfärs (jag använde blandfärs och det gick alldeles utmärkt) 1 tsk salt 1 krm peppar 1,5 dl riven ost 2 st ägg 0,5 dl vispgrädde 2 msk finhackad purjo 2 msk finhackad persilja (går också bra med fryst)
Men här hemma så har vi ju lite olika favoriter hur maten ska va kryddad, i mitt fall så hade jag varit sugen på rose och pepparsås i flera dagar, men mina kräsna killar här hemma tycker inte alls att det är gott med rose smak och framför allt inte när det är korn i, så då är jag ju såklart en så snäll mamma/sambo att jag gjorde en egen variant (smak) till dom som jag vet går hem
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Smöra en brödform och "bröa" den med sesamfröna. LCHF Rostbröd 1 bröd. 10 medelstora ägg. Blanda ner i äggen tillsammans med vispgrädden och låt stå och svälla i minst 5 minuter. LCHF Rostbröd 1 bröd 10 medelstora ägg
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.