Görgoa LCHF semlor – wooow. På bakplåtspapper på en ugnsplåt fördela bullarna på plåten. Vispa grädden och spritsa eller skeda upp på bullen och avsluta med locket och strö över mandelmjöl
Ugnspannkaka LCHF. Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Vad ska man då fika på. När mina kollegor tar en kaka eller frukt på rasten äter jag ingenting. Då får man den härliga chokladaromen med ett trevligt skum på toppen
Denna granola passar alltså utmärkt om man äter LCHF eller Paleo (vid LCHF får man ev. Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut granolan på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 20 minuter. Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättarGrön smoothie för en grön start på dagen 1 dl mandel
Skär av toppen på bullen och gröp en liten grop i semlan. Jag har provat semlan med både osötat och sötad fyllning, självklart var den sötade godast men det funkar även utan om man är väldigt känslig mot söta smaker
Vill man ha tunnare pesto så kan man hälla på mer olja. Hll på ca 1 1/2 dl grädde över + 1 dl vatten. Pesto4 dl olivolja eller rapsolja1-2 dl solrosfrön2 dl permesan, eller liknande smakrik ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.