Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Jag har inte ätit någon paj godare som rymmer inom LCHF. Det här är den bästa pajen. Punkt. Dessutom så kan fyllningen ändras och göras helt efter det du gillar och har hemma
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Blomkålspizza har jag funderat på att testa länge. Blomkålspizza(botten). Jag hade tomatpuré, parmaskinka, salami, rödlök, mozzarella, riven pizzaost och oregano
Fyllningen på en pizza är ju oftast riktigt bra ur LCHF-synvinkel. En lite annorlunda Pizza Det var inte ofta jag köpte hämtpizza, innan jag gick över till Lowcarb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.