Den här bakelsen har en botten av ägg och smält smör som sedan får stelna. Jag har valt att göra den här förrätten i små portionsformar, men det går lika bra att göra en hel tårta om man hellre vill det
Antingen kan man hälla den på omeletten innan servering eller så kan man servera den på sidan om så får man själv avgöra om man vill ha stuvning eller inte
Ett måste i denna bok – det är så otroligt gott. den här varianten. LCHF DILLKÖTT. Det blir LCHF dillkött, på 10 kg kött, från min bok ‘LÄR DIG LEVA SOCKERFRITT’ – mitt favoritrecept i boken. Dela köttet i 2–3 centimeter stora bitar. Smält smör i en kastrull och blanda i 2–3 dl av buljongen, koka upp
Du kan dubbla receptet en gång men vill du göra mer rekomenderar jag att göra smeten i fler omgångar du den tjocknar när den får stå för länge och blir svår att få ut i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.