Blanda mandel- och kokosmjöl, stevia strö, vaniljpulver, choklad och hackade nötter. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig). 2-3 tsk kakao
Smält choklad och smör i en kastrull på svag värme. Det ska inte koka. När hälften av chokladen smält kan du ta bort kastrullen från plattan så smälter resten av befintlig värme
Därför blir det nu lchf-fika istället när vi ska unna oss nåt extra. Jag brukar äta en bars som fredags- och lördags godis men såg för ett tag sen på tv
I alla fall, den här kladdkakan med kokostäcke är en av många favoriter hos killarna och i lördags när jag bakade den gjorde jag även en variant på lchf som blev sagolikt god
Om ni följt min blogg nu under det nya året så har ni märkt att jag har tagit upp LCHF igen. Liten men naggande god kladdkaka a´la lchf4 – 6 portioner150 g smör150 g choklad, 70%0,5 tsk vaniljpulver0,5 dl sötströ – valfritt. Baka av de mindre i 4-5 min och den större i 6-7 min i mitten av ugnen
100 g 70-90% mörk choklad. 3 msk sukrin eller 2-3 tsk stevia. 1-2 msk kakao. Sätt ugnen på 225 grader, i ca 6-8 min, ställ i kyl en dag innan servering eller servera direkt med vispad grädde och bär. 100 g 70-90% mörk choklad. 3 msk sukrin eller 2-3 tsk stevia. 1-2 msk kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.