Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Jag provade ju att baka kladdkaka med polly för några månader sedan och jag var väl inte helt förtjust i den varianten men kanske med detta grundrecept istället
Tillsätt färskosten och blanda väl, rör ner den rivna osten,. Om ni som jag äter Lchf eller Cleaneating som det nu heter så är detta ett gott bröd, många recept på bröd som jag har provat har blivit så svampiga
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Jag gjorde ostfrallor nyss… Inspirerad från ‘Allt om LCHF’, och blev jättenöjd med resultatet. Jag ändrade om lite i receptet… 10-12 frallor 4 stora ägg 100 g philadelphiaost1,5 msk sesamfrön 1,5 msk fiberhusk 1,5 tsk bakpulver 3 msk chiafrön 2 msk hackad valnötter (kan uteslutas) cayennepeppar, salt 2 tsk oregano 4 dl riven ost
Rör i grädden och sedan äggen och sötning. Glutenfri kladdkakaLCHFSmält smöret i en kastrull. Häll smeten i formen och grädda i 175 grader i 5–10 minuter. Passa kakan noga – den ska fortfarande vara kladdig inuti cirka 3 cm från kanten och in till mitten. Låt kakan gräddas i 10–15 minuter och du har en jättegod fast chokladkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.