Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Vispa under tiden ägg, sukrin och vanilj riktigt pösigt. Smält smör och choklad på låg värme i en kastrull3. Häll i chokladblandningen i äggblandningen och vispa lite till5. Häll chokladsmeten i en springform och grädda i mitten av ugnen i cirka 6-7 minuter6. Servera med en klick grädde och valfria bär 4 ägg. Häll chokladsmeten i en springform och grädda i mitten av ugnen i cirka 6-7 minuter
Den här kakan är söt, och min familj gillar den. Och en skvätt grädde till. 4 ägg1 - 1 1/2 dl Ica stevia150 gram smör200 mörkchoklad minst 70%1 tsk bakpulver(här hade jag inget bakpulver och för stor form,varav kakan blev lite platt
Åh, äntligen har vi solen och värmen här på västkusten. -) Har spenderat hela förmiddagen (även frukosten) på altanen men kikar in en sväng här på bloggen för att tipsa er om lchf wrap som jag gjorde igår som passar bra till tacos