Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare. Kokos – och bovetemjöl är en riktigt smarrig kombo i bröd och det här är verkligen så lättlagat det kan bli
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Det är inga dietbullar precis vad gäller sockermängd tillexempel – vi har dock valt att använda kokossocker alt
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Baka till jul. Baka glutenfritt till jul. Grädda långt ner i ugnen i ca 1 timme och 15 minuter, men prova med en sticka efter en timme – när kakan är torr tar du ut den och låter den svalna i formen innan du stjälper upp den. baka till julglutenfri mjuk pepparkakaglutenfritt 1 d
Fortsätter på temat laga till många, dessutom är den här mandelkakan glutenfri. Sabayonkrämen kan jag däremot inte rekommendera om man ska servera kakan till många, det var ett hiskeligt vispande, med stor risk att den istället för kräm blir äggröra
Yatsuhashi är trationella kakor i Kyoto och det finns två typer, ångkokta och bakad. Här är bakad Yatsuhashi, det är liksom pepparkakor men det är gjord av rismjöl, kanel, socker, rapsolja och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.