Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare. Om brödet sjunker tillbaka när du knackar på det låter du det stå inne längre
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Fortsätter på temat laga till många, dessutom är den här mandelkakan glutenfri. Sabayonkrämen kan jag däremot inte rekommendera om man ska servera kakan till många, det var ett hiskeligt vispande, med stor risk att den istället för kräm blir äggröra
Om du har förvarat din glutenfria surdeg i kylskåp och ska använda den bör du ta fram den och mata och sedan låta den sedan stå i rumstemperatur i ett dygn innan du bakar med den
Ta fram en liten långpanna, ca 20x30 cm. Smörj pannan lätt och täck bottnen med bakplåtspapper. Smält smöret och kör i sötmandeln i en matberedare till ett fint hack
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.