Skala en vitlöksklyfta och lägg med i koket. Börja med purén. Ringla runt lite brynt smör och njut. Dela blomkålen i större biter och potatisen i mindre så de kan koka tillsammans och bli färdiga samtidigt
Blanda ihop skaldjuren med gräslöken, smörgåskrassen och någon matsked citronsaft. med skal. Fördela skaldjuren över de nygräddade pizzorna, lägg på en klick löjrom och skeda över det ljumma citronsmöret
Blomkålspuré400 g blomkål 0,5 dl crème fraîche salt malen svartpeppar. Brynt smör50 g smör 1 limefrukt, rivet skal från hela frukten, saft från halva 1 msk japansk soja
Sofias små galaxer, som snart ska fyllas med choklad och därefter brynt smörkola med kokos. Det var första gången jag kom i kontakt med temperering och gjutning av choklad
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
6 bufféportioner 500 g brysselkål 2 gula lökar 2 msk smör 1 1/2 msk mörk sirap 2 tsk äppelcidervinäger 2 lagerblad 3 dl äppelmust salt och svartpeppar 1 kruka persilja Till servering ribbestek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.