Skala en vitlöksklyfta och lägg med i koket. Börja med purén. Ringla runt lite brynt smör och njut. Brynt smör som blir så där nötigt gott ymmie, yummie
Istället för grädde ochparmesan i moset så kan du mosa det tillsammans med det brynta smöret. Servera torsken med moset och skeda det brynta smöret över
Blomkålspuré400 g blomkål 0,5 dl crème fraîche salt malen svartpeppar. Brynt smör50 g smör 1 limefrukt, rivet skal från hela frukten, saft från halva 1 msk japansk soja
Ringla det brynta smöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.