Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
med salt och peppar. Servera med en klick yoghurt och kräftstjärtar. riven ingefära 3 tsk olja 5 dl hönsbuljong 2 dl kokosmjölk (2 dl gröna ärtor, jag använde inte detta i min soppa) 2 krm sambal oelek 2 dl räkor eller kräftstjärtar 4 msk matyoghurtGör så härSkiva potatis, morot, strimla purjon. 2 dl räkor eller kräftstjärtar
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppadmedräkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Stjerneskud - Ångad och stekt rödspätta toppadmedräkor och kräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.