Laxcarpaccio på crostini med kronärtsskockscréme och gremolata
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g fin laxfilé
  • gärna salmalax
  • 20 st Zeta Crostini Naturella
  • 1 burk Zeta Creme av Kronärtskockor
  • flingsalt och nymald svartpeppar
  • Gremolata
  • 1 vitlöksklyfta
  • riven
  • 1/2 kruka persilja
  • finhackad
  • 1 ekologisk citron
  • rivet skal
  • 2/3 dl Zeta Olivolja Classico Extra Vergine
  • Tips!
  • Du kan även lägga upp laxen som en klassisk carpaccio direkt på fatet och utesluta crostini.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.