Festbricka med goda små munsbitar Bred på rumsvarm gräddädelost och strö över lite kummin. Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat Hemmets Journal
Fetaostfyllda tunnbrödsrullar Hacka tomaterna och blanda dem med fetaost, färskost, basilika och oregano. Bred blandningen på tunnbröden och rulla ihop Hemmets Journal
Hummerfärskost med kräftstjärtar på crostini Blanda färskosten med hummerfond, finhackad dilloch grov hackade kräftstjärtar. Bred på små crostinioch dekorera med en liten dillkvistTouchoftaste
Soppa på torsk med fänkål och dill Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa med torsk, fänkål ochdill. Servera soppan och garnera med strimlad purjolök ochdillKocksnack -
Fiskgratäng på Rödspätta med Vitvinssås och Kräftstjärtar Gratinerad Rödspätta Jag köpte några spättafiléer med mig när jag åkte för att hälsa på Mamma. Hon är väldigt förtjust i fisk, så det är en bra present att ta medBirgitta Höglund´s Mat
Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 180 gram Lättsaltade potatischips 0,5 st röd lök 1,5 dl crème fraiche 80 gram löjrom 0,5 kruka(or) färsk dill Köp receptet www.tasteline.com
Förrätt på 5 minuter - chips med rom, citroncrème och dill Smaksätt crème fraichen med lite skal och saft från citronen. Garnera med lite dill. Lägg upp chips, citroncrème, stenbitsrom och hackad lök www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.