Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Receptet finns med i senaste pastaboken som mannen i fråga just gett ut, Markus Pasta, en bok som vi nog faktiskt får ta och införskaffa till samlingen (hej då kokboksstopp
Pressa ur någon msk citronsaft och smaksätt såsen med saften, citronskalet och vitpepparn. Häll av vattnet och rör ner laxen och sparrisen i den varma pastan
Jag var jättesjuk och fick ligga kvar på sjukhuset i flera veckor med antibiotikadropp, men när jag så småningom frisknade till så pass att jag kunde äta kom de söta nunnorna varje morgon - frasande och styvstärkta i sina stora dok - och frågade vad jag ville ha till mat
Pastamed kallrökt lax och babyspenat. Tillsätt laxen och smaka av med salt och peppar. Jag brukar göra den lite olika varje gång beroende på vad jag har i kylskåpet, idag använde jag till exempel grädde och fryst spenat men här kommer ett enkelt och jättegott recept som jag provade fram tidigare i höstas
Strimla laxen och blanda medpastan innan servering. Garnera med parmesan och citronskal. Mixa snabbt alla pestoingredienser (utom olja och salt) i en matberedare
Lägg laxen i en form och krydda med salt och peppar. Koka pastaoch ärtor enligt förpackningen. Mixa ihop tomater, basilika, vitlök och mandel tills det är riktigt finfördelat
Slå av vattnet från pastanoch blanda samman allt tillsammans med två äggulor. Slå grädde i en stekpanna och i med Seafood-krydda efter smak, citronsaft, fiskbulongtärning och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.