Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
Smaksätt med citronskal, salt och peppar. Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull. Börja med såsen. Ta kastrullen från plattan och red av ytterligare med en äggula utrörd i grädde
Ochmedan potatisen kokar så förbered stuvningen. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Så det blev en fisk & broccoligratäng med duchesspotatis
Salta och peppra laxenoch lägg ovanpå tomaterna. Skär purjolöken i bitar och lägg utspritt i formen. Skär tomaterna i skivor och lägg ovanpå purjolöken
Stek lök och svamp i en stekpanna med smör, tills vätskan kokat in. Skala och hacka löken. Lägg fyllningen i det förgräddade pajskalet och strö över ost
Häll sedan överblomkålen och avsluta med persiljan. Snabblagad och smarrig. Innan jag åkte gjorde jag en uppskattad tonfiskgratäng som jag tänkte dela med mig av
Potatisgratäng med zucchini, pesto och salladsost. När den, i mina ögon, helt onödiga fotosessionen väl var avklarad, så fick den grandiosa potatisen göra sällskap med sina betydligt spädare kompisar i denna krämiga gratäng
Lax är ju min personliga favorit så det ska jag ta nästa gång. Inspirationen lyser med sin frånvaro här på bloggen tyvärr och jag hoppas snart att jag är tillbaka med en massa ny härlig inspiration och goda recept
Blanda med hackad ättiksgurka, majonnäs, crème fraiche, curry och dill. Servera med klyftpotatis. Blanda i ägg, grädde, gräslök, senap, salt och peppar
Tärna laxenoch lägg ner, rör försiktigt och låt laxen svettas lite. Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.