Lägg upp ett berg underbart smaksatta nudlar, toppa medlaxenoch en klyfta eller halva lime. Stek laxen gyllene men fortfarande lite rå i mitten à la sashimi för bästa resultat och fräschör
Lägg det i en plastpåse tillsammans med kycklingfiléerna. Blanda nudlaroch sallad i en stor skål. Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen
Lägg upp nudel-grönskerna på tallriken, toppa medlaxenoch strö koriander och salladslök över. Stek din laxoch blanda precis före servering ner spenaten strax efter de kokade nudlarna i det wokade
1 msk solrosolja 5 msk röd currypasta 2 klyfta vitlök, riven 1 cm färsk ingefära, skalad och finriven 800 ml kokosmjölk 2-3 limefrukter, skuren för att pressas över 4 laxfiléer, med skinn 4 pak choi, skuren i fjärdedelar (baby pak choi) 150 g jätteräka, råa 0,5 kruka färsk koriander, grovhackad basmatiris sötmandel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.