Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor ochen parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- ochspenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor ochen parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- ochspenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Fyll fickorna medfärskostenoch tryck ihop laxfilénigen. Låt laxsidan vara med skinnet kvar, skär ett snitt på mitten/pålängdenmen inte hela vägenigenom skinnet
Lägg laxfiléerna i folie, krydda med citronpeppar och klicka över några klickar smör. Laxfilé. Denna rätt är bara så otrooooligt god och inte alls svår att göra heller
Lägg laxen i en ugnsfast form och salta, gärna med örtsalt. Meden gräslöksås på vitt vin och grädde så har ni en festrätt vilken regnig måndag som helt som smakar fest, helg och serverar ni på helgen i hop med ett gott torrt Chablis har ni en festmåltid som får tungan att darra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.