Snabbgravad lax med gravlaxsås och en touch av kaffe
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk svensk senap
  • 1 msk fransk senap
  • 3 msk socker
  • 0,5 apelsin, skal från
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1,5 dl rapsolja
  • 3 msk kaffe
  • 2 msk dill, fint skuren
  • salt och vitpeppar
  • 200 g laxfilé
  • 1 dl socker
  • 1 dl salt
  • 0,5 dl kaffebönor, grovmalda
  • 0,25 rödkålshuvud
  • 2 äpplen, fint tärnade
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 0,5 tsk apelsinskal, finrivet
  • 1 tsk apelsinsaft
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • Gravlaxsås2 msk svensk senap 1 msk fransk senap 3 msk socker 0,5 apelsin, skal från 1 msk rödvinsvinäger 1,5 dl rapsolja 3 msk kaffe 2 msk dill, fint skuren salt och vitpeppar
  • Snabbgravad lax200 g laxfilé 1 dl socker 1 dl salt 0,5 dl kaffebönor, grovmalda
  • Rödkåls- och äppelsallad0,25 rödkålshuvud 2 äpplen, fint tärnade 1 tsk rödvinsvinäger 0,5 tsk apelsinskal, finrivet 1 tsk apelsinsaft 2 msk olivolja salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.