lavendelhonung. 300 g camembert 2 ägg 3 dl grovt ströbröd eller panko 1 l neutral frityrolja salt och peppar 125 g hallon lavendelhonung citronverbena eller mynta, till garnering
2 tsk ljus flytande honung - jag tog min ljuvliga lavendelhonung som jag köpte på Sardinien. 2 tsk ljus flytande honung - jag tog min ljuvliga lavendelhonung som jag köpte på Sardinien
Lavendelhonung är snabbt och enkelt att göra själv av all torkad lavendel. Lavendelhonung förvaras i rumstemperatur och är god i te, till yoghurt eller på getost och förstås i morgonshoten
Det serverades Manchego, lavendelhonung, valnötter och timjan till förrätt (se "recept" nedan). Skär lagom bitar av manchego och lägg på tallrik med valnötter, ringla över lavendelhonung och toppa med kvistar av färsk timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.