Veganvänliga ingefärssnitt med gurkmeja - utan gluten, mjölk och ägg
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl kokosnötsmjöl
  • 2 msk PO-fiber
  • ½ dl kokosblomssocker
  • 1 tsk xantangummi - läs mer här
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 1 tsk ingefärspulver
  • 1 tsk gurkmeja
  • 2 krm bakpulver
  • 1 "boll" syltad ingefära - ungefär som en lite mindre köttbulle
  • 75 g kallpressad kokosolja
  • 1 msk lag från den syltade ingefäran
  • 2 msk lavendelhonung - som jag köpte på Sardinien i våras

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.