Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsås med basilika som är fylld med sparris, aubergine, soltorkadetomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
När grönsakerna börjar mjukna tillsätter du tomaterna och spenaten, låt allt mjukgöras. Lasagnen blev riktigt krämig tack vare en god ostsås till med en lyxig bit parmesan nerriven
Varva lasagneplattor, spenatsås, smulad fetaost och soltorkade tomater i tre lager. När den har tinat, tillsätt kryddorna, de krossade tomaterna och chilisåsen
Den här getostlasagnen är hämtad ur boken men jag tyckte att det blev för lite fyllning så jag fyllde på med rivna morötter, lite extra grädde och så rikligt med färsk basilika (Sara använder torkad)
Montera ihop lasagnen, börja med sås i botten, lasagneplattor, tomater, skina och ostblandnig. Surfade runt lite på, för mig, nya bloggar och snubblade över ett lasagnerecept som bara skrek -PRÖVA MIG
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.