God mat som får mig att längta till sommaren, jag smaksätter färsen med lite kanel (Hedvig kände det direkt) för att få den riktiga smaken av Libanon.4 personer
500 gr
lammfärs jag köpte en fantastisk från Carlssons som jag har i frysen
Blanda alla ingredienser i en stor bunke(lättare att jobba med färsen då). Du kan byta ut lammfärs mot nötfärs också, men då blir det ju inte lammspett
Det här receptet på rostade rotsakermed couscous är en perfekt mitt-i-veckan-rätt. Ögonen går i kors efter en dag med übertung träning och jobb och jag ska snart gå och lägga mig och läsa senaste numret av Mer Smak som kom idag
Lägg på en bakplåtsklädd långpanna och ringla över olivolja och krydda med salt och peppar. Idag blev det ugnsbakade rotsaker till lunch, väldigt enkelt och gott
I dag skall jag dela av mig med ett recept på en ny variant av min lättrimmade ugnsstekta torskrygg, som den här gången serveras på en bädd av ärtpuré tillsammans med riven pepparrot och skirat smör
Vi följde också Lisas tips och åt en sötpotatissallad till lammspetten och tillsammans med en "egenhittepåsås" blev det en alla tiders grillfest i Mårtenssons kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.