Middag idag. Nyttiga små köttfärspiroger. Brukar göra piroger med färdig pizzadeg från ICA. Men dessa, med hemmagjord deg, blir så mycket godare och nyttigare
Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan. Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade
Frasig filodegspaj med spenat och fetaost. Pajen är inspirerad av Balkans pite med spenat. Istället för att göra egen deg, som man gör när man lagar pite, så har jag gjort det enkelt för mig själv och använt färdigköpt filodeg
Perfekt tilltugg eller som förrättIngredienser. KrustaderIshavsröraRöd eller Svart kaviarDillGör så härTa krustaderna och fyll dem med ishavsröra och toppa med kaviar och dillEnkelt och såååå gott
Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, i miniformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar lite läskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Blanda samman olja, soja, saften från en halv lime, sambal, ingefära, koriander och en nypa socker
Då var det fredag, och denna vecka har verkligen varit fullspäckad, så det ska bli härligt med helg. Fast det blir nog en intensiv helg den me´, men det får man ta
Söta minipajer fyllda med blåbär, ljuvliga att servera till fikat med glass eller vaniljsås. Om du vill slänga ihop dessa på alltid så kan du köpa en rulle färdig pajdeg, trycka ut små rundlar och fylla degen
Ugn 200° - 225°. Smula ner jästen i en bunke,tillsätt mjölken och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt gräddfil, margarin, salt, bikarbonat, vetemjöl ägg och ost(riven)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.