Vi håller nu tummarna att kattens tillstånd vänder till det bättre och om hon hade ätit lamm då hade hon fått smaka det här vitlöks och timjankryddade som jag lagade i fredags
200 g lammfärs. Blanda färsen i en skål med ägg, salt, nymald peppar och fond. Forma till två runda biffar och stek i en stekpanna med matfett, 3–4 minuter
Jag gjorde järparna på älgfärs, men det borde passa lika bra med vilken god färs som helst du har i frysen vildsvinsfärs, rådjursfärs, lammfärs eller blandfärs
Blanda sen in lammfärsen, pressad vitlök, gullök och kryddorna. 4 personer500 gr lammfärs jag köpte en fantastisk från Carlssons som jag har i frysen1 dl skorpmjöl självklart ekologiskca 1-2 dl vatten1 äggSalt, peppar och lite kanel1 vitlöksklyfta1/2 gullök finhackad5 stora potatisar3 morötter2 palsternackoroljaTräspett detta räckte till 9 st spettBlanda skorpsmulor och 1 dl vatten med 1 ägg låt de svälla i 5 minuter. 500 gr lammfärs jag köpte en fantastisk från Carlssons som jag har i frysen
Lammfärsbiffar, 4 port. 400 g lammfärs. Balsamvinäger Lammfärsbiffar, 4 port 400 g lammfärs. Svensk husmanskost möter traditionellt grekisk, fast utan fetaosten
Happy Lillörda. Vilken vecka. Så mcket att stå i just nu inför vår resa till Ghana på söndag. Jag har tyvärr inte varit alltför aktiv med inlägg här inne, tråkigt