Min mans lammragu 500 gram grytbitar av lamm salt och svartpeppar 2 morötter 1 palsternacka en äppelstor bit rotselleri 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 3 sardeller smör och olivolja 1 msk Mutti trippelkoncentrerade tomatpuré 2,5 dl Mutti passerade tomater 1,5 dl rödvin 1 lagerblad i näve färsk timjan Putsa grytbitarna och tärna dem ganska smått, cirka två gånger två centimeter
Jag valde lammragu som var riktigt god och full med umamismaker. En restaurang som nästan alla jag pratade med rekommenderade var Freeman’s, en jättemysig restaurang på Lower East Side och jag var supertaggad att gå dit, men tyvärr lyckades jag inte boka bord online och när vi på torsdagskvällen chansade så var det 45 minuters väntetid och det hade vi inte klarat av den kvällen
Osötad ketchup på en lammragu. Felix Osötad Tomatketchup. Utan tillsatt socker och sötningsmedel. (varuprov) Det finns några saker som alltid finns hemma i mitt kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.