Lammragu i min Crock-Pot med Pilaffris - Recept
Rune Matomanen - Matälskare
Rune Matomanen - Matälskare
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,3 lamm
  • bitar med ben
  • 2½ dl rött vin
  • 1 msk dijon
  • ½ msk dragon
  • 1 msk rosmarin
  • ½ msk vitlökspulver
  • 1-2 st rivna vitlöksklyftor
  • ½ msk salvia
  • ½ msk timjan
  • 1½ dl grädde
  • 1-2 msk kikkoman soy
  • salt
  • 2 msk maizena redning
  • 2 msk flytande smör eller olja
  • 1 st gul lök
  • 3 dl långkornigt ris
  • ½ dl vitt vin
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 6 dl vatten
  • 1 dl finhackad kruspersilja
  • 1-2 min innan du tillsätter vattnet och lägger på

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.