Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng medgnocchi i tomatsås toppad med ost. Jag brukar laga en liknande rätt med pasta, recept hittar du HÄR
En lätt middag medgnocchi blandad med en krämig sås av grädde, svamp och bacon. Sätt på värmen och stek baconen på medelhög värme tills de är knaperstekta
I Italien används ofta rätter medgnocchi som förrätt, eller som alternativ till vanlig pasta. Häll ut det mesta av mjölet på en arbetsbänk och blanda ihop med saltet
Vänd ihop gnocchimed kycklingröran och servera genast. Koka upp vatten till gnocchi. 2 påsar färsk Gnocchi800 gram kycklingfile2 1/2 dl vispgrädde3-4 msk ajvar1 tsk sambal oeleksalt & peppar. Låt sjuda upp medan pastan kokar klart ( cirka 3 minuter skulle min koka ) Häll av nästan allt pasta vatten, spara ev lite om det behövs till såsen
Igår gjorde jag gnocchi. Det var första gången som jag gjorde det, gnocchi är italienskt och kan göras på flera sätt men dem vi åt var gjorda av potatis
Smaka av med salt och peppar. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. 500 g Färsk gnocchi. 1salt och svartpepparStek gnocchinmed olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg
Späd med mjölken. Koka gnocchin enligt anvisningen på paketet. Smaka av med salt och peppar. Varva gnocchi, lax, ärtor och spenat i en smord ugnsfast form
De fick göra sällskap med en påse gnocchi jag köpte på Lidl. Fin, fluffig konsistens med tuggighet och en smak som jag hittar någonstans mellan pitepalt och småländska kroppkakor
Själva gnocchin är ju inget speciellt men det brynta smöret med salvia och citron är fantastiskt. De små potatiskuddarna får en bra smakbalans tillsammans med ett nötigt smör och rejält rostad broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.