Jag funderade på det när jag lagade denna salladen tidigare i veckan och när jag stod där i medharicotsverts-påsen i handen inser jag att jag också stavar fel
150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. 1Tillsätt haricotsverts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricotsverts
Häll i haricots vets och stek tills dem blir lite mjuka. 200g frysta haricotsverts1-2 vitlöksklyftor1 msk rapsolja1 burk tomatsås (á 400g)svartpepparsaltHetta upp en kastrull med rapsolja. 200g frysta haricotsverts
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricotsverts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.