500 g lammfärs 2 tsk salt ev vatten kryddblandning 1 tsk sju kryddor 1 tsk sumak, malen 1 tsk paprikapulver 1 tsk lökpulver 1 tsk vitlökspulver 1 tsk salt
Häll mjölet i en bunke och gör en grop i mitten. I gropen häller du salt socker och olja och knådar till en jämn deg genom att lite i sänder tillsätta vatten
Lahmacun är en turkisk favoritpizza med kryddig köttfärsfyllning. Jag testade att göra en twist på den klassiska lahmacun, jag skippade köttet och fyllde dem istället med en smakrik grönsaksblandning
Detta åt jag både i går och idag – så himla gott. Hej på er. Favorit i repris i dag. Annas Fröbröd med mjukost och avokado, lagomkokt ägg med örtsalt, vaniljkvarg med bär och bipollen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.