Lövbiffsrullader med ölsås och pressgurka
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 pers
  • 1 purjolök, finhackad
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 6 msk Bostongurka
  • 6 msk fransk senap, gärna grov
  • salt och peppar
  • 2 msk koncentrerad oxfond (Bong)
  • 1 msk brynt schalottenlöksfond (Bong)
  • 1 tsk worcestersås
  • 2 st lagerblad
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk vinbärsgelé
  • 1 msk honung
  • 1 msk maltvinäger eller röd balsamvinäger
  • 2 dl grädde
  • 2 dl crème fraiche
  • salt och peppar
  • smör
  • persilja
  •  
  • Pressgurka
  • 1 gurka 2 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 3/4 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl hackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.