Smält 50 g smör och rör i farinsocker och bred ut i formen. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter. Låt kakan vila i 10 minuter innan den stjälps upp
Lite krångligare än vanligt matbröd men klart värt det. I fredags bakade vi ett danskt bröd vid namn Thebrikes, påminner om croissants till konsistensen men är mer ett matbröd än ett frukost
När kakan är klar tar du ut den från ugnen och låter den svalna lite i rumstemperatur. Rör om jordgubbarna en gång till och lägg i botten av springormen
I kombo med dill och färskpotatis har vi ett trevligt tillbehör som kanske för tankarna till varmrökt fisk, men det var en höjdare till salt, lufttorkad skinka också
Beroende på hur stor botten är så kan ananansringarna behöva beskäras för att få plats. Upp å ner annanaskaka6 kakor Kaksmet2 ägg1,5 dl socker4 msk ananasjuice1,5 dl mjöl1 tsk bakpulver1 nypa salt Topping4 msk smör1,5 farinsocker6 ananasringar6 inlagda körsbärSätt på ugnen på 175 grader. Ställ i mitten av ugnen och baka av i ca 20 minuter, är formen större kan det ta längre tid
Förespråkarna för paleolitisk kosthållning utgår från evolutionsteorier som menar att Homo sapiens rent biologiskt inte förändrats från denna tid och i sin utveckling till människa anpassats till att äta en viss slags kost
Jag har själv använt kryddan Italiensk Kyckling som innehåller msg, och inte märkt några omedelbara negativa effekter, men känner du dig osäker så tycker jag du hoppar över just de kryddorna som innehåller msg
En sådan där litenmen naggande god historia som passar perfekt till den heta glöggen. Jag använde mig av ett litet kakmått för att stansa ut kakan, har man inget sådant går det precis lika bra med ett glas eller varför inte skära dem fyrkantiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.