Blanda ihop allt med händerna tills du får en fast deg. Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöra vad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med att jag inte kan SE vad du gör
Med ett tillskott ser du till att det inte händer. Idag tänkte jag berätta mer om vad du som har, eller misstänker att du har, problem med sköldkörteln kan göra för att må bättre och förebygga sjukdom
Den helgen som har varit är precis vad vi längtar efter och första doppet i sjön blev det, M&M var riktigt tuffa fast farfar fick höra att han var en fegis badade inte
Idag blir det fisk på grillen, precis som det var förra lördagen men det är så gott. Just nu så sitter vi och slappar i skuggan och M&M dricker läskande dryck och jag och L tar oss något annat gott att dricka… kan man ha det bättre
Nu ser jag fram emot en härlig och ledig lördag. Då var första arbetsveckan efter semestern gjord och nog är det lite ovant att komma i gång efter all ledighet, man har varit lite tröttare än vanligt på kvällarna
Äntligen lördag, franskbröd och unna-sig - tillvaro. Det har varit lite för mycket den senaste tiden, visserligen av roligt och upplevelserikt görande, men med för lite tid för återhämtning
Här sitter man nu mätt och go och den här pajen var riktigt god. jag letar alltid efter nytt att testa och vissa rätter gillar man mer andra mindre men denna gick verkligen hem här hemma NOM NOM
Lägg i matberedare tillsammans med olivolja, muscovadosocker, salt och choklad, mixa till en massa. Söndagen förblir utan någon dessert eller kaka till kaffet, då fredag ochlördagen bjudit på lite mer av det goda
men här är nästan samma sak, en oinspirerad kväll kikade jag i kylen och frysen och skafferiet och lyckades plocka ihop denna sallad som hade dugt lika gott mitt i sommaren
Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag. Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med
Jo, det ÄR skillnad på kalops och kalops. Men vad är en svensk kalops. Lika många varianter som det finns landskap i Sverige så finns det olika recept och tillagningsmetoder för den svenska husmansklassikern
Lördagsgodis. Bäst om ni smular sönder kexen med hjälp av händernaoch lägger smulorna i kvargskålen/bunken eller vad ni nu äter kvarg ur) = en himmelsk smak
Rör ner skivade äpplen med övriga ingredienserna till fyllningen, blanda väl. Lördag, solen skiner på en fantastiskt blå himmel och det är fortfarande förvånansvärt varmt ute
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.