Röd lök, gul lök och purjolök i kombination med ädelosten är en fin kombination. Den här pajen tycker jag ni ska prova, den är sagolik som namnet säger
Sommarkänsla, trots att hela gräsmattan är full med snö. Sån enkel festmiddag, till laxen serverade vi kokt potatis, sallad, smör o bröd och en kall romsås
När vi gjorde kall romsås till den panerade fisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
Smaka av med salt och vitpeppar och låt blandningen svalna. Servera med en fräsch sommarsallad. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Nagga botten med en gaffel. Var noga med att också nagga pajen runt om i vinkeln där botten går över till kant – här reser den sig ofta och drar ner pajen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.