Majonnäs. Mixa ägg, vinäger, senap, salt, peppar och curry i matberedare. Häll ner oljan i en tunn stråle genom matarröret under tiden maskinen går, kör tills det blir tjockt och krämigt
När vi gjorde kallromsås till den panerade fisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
Blanda alla ingredienserna till ägg- och romsåsen och ställ kallt fram till serveringen. Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet som blandats med citronpepparn
Blanda alla ingredienserna till ägg- och romsåsen och ställ kallt fram till serveringen. Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet som blandats med citronpepparn
Kallromsås med örtkryddor. Om man sedan fixar en kall sås till så blir det ännu enklare. Blanda samman alla ingredienser och låt sedan såsen vila kallt fram till servering så att smakerna binds samman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.