Förlåt i förskott eller som man brukar säga “Den som väntar på något gott väntar aaalltid för länge. Även fast det har varit sommardagar hela veckan så är morgnarna kalla, dimmiga och fuktiga… hösten kommer så sakteliga
Lägg upp på tallrik och addera frukt, keso, kvarg, nötter, bär eller vad du nu vill ha till. Jag hade bär och en laktosfri vaniljkvarg med yoghurt som jag tycker är grym
Tillsätt broccolin och låt koka i fem minuter. Låt koka i 10 minuter. Jag som alltid har energi till att baka har ingen som helst energi till att ens duscha
Vrid på plattan och låt koka upp, red av med idealmjöl till önskad såskonsistens och smaka av. Ställ in lergrytan med steken i kall ugn, vrid upp till 175 grader och låt stå i ca 2 timmar
Låt tjockna. I med majen och låt det bli varmt. Fredagens middag blev gjord på rester. Nu är nästa all julmat slut och i ärlighetens namn är jag ganska less
Jag tycker att det hjälper att låta köttet puttra snarare än steka. Låt stå två timmar. Grytkött stod det på förpackningen med ett bastant stycke vildsvin
Tyrck ut smulet tunt på ett bakplåtspapper och frys i några timmar. Jag önskar att jag hade gjort denna dessert lite tidigare då den passar perfekt under november och hösten, men inte lika bra på vintern
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Då var det daga igen för vardag, skola och jobb och därmed lite nyttiga matlådor till höstens alla jobbluncher
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.