Som jag nämnt tidigare är jag inte mycket för det här med ”dagar. ” Jag äter kanelbullar närhelst jag känner för det och behöver således inte ha en speciell dag
Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
Från den fina bloggen Tessan bakar kommer detta recept på supergooooda hallonbiskvier. Smidigt att använda mandelmassa tycker jag, istället för att hålla på och skålla och skala och mala mandeln
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.