4) Strimla laxen fint. Jag har tänkt på din utmaning nästan hela oktober Karoline. Jag älskar ju rödbetor och har lagat en massa saker med denna ljuvt lilafärgade rot hela hösten
Placera laxen ovanpå med skinnsidan ner. Krydda laxen med citronpeppar, dill och finrivet citronskal. Stek inte för länge då riskerar laxen att bli torr
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Skär laxen I små fyrkanter. (Red med lite maizena om såsen bli för tunn)Lägg i laxen och spenatblandningen och låt småputtra i ca tio min tills laxen blivit helt klar
kändes onödigt att steka laxen i ugnen, så jag tärnade den och stekte. Vi serverade laxen med luftigt basmatiris, kokt broccoli och lite färska grönsaker
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Huvudrätten jag bjöd Johan på i fredags var så god att jag gjorde den idag igen när vi hade lite kalas för Johan som fyllt år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.