En lätt liten lunch – Rödbetor med Fetaost & Jordärtskockssoppa med Lax & Smörfräst Palmkål
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • olivolja (eller annan god olja)
  • färska örter (oregano, timjan, rosmarin eller mynta är mina favoriter till rödbetor)
  • 4 personer
  • 600 g jordärtskockor
  • 2 små potatisar
  • 1 gul lök
  • 1 liten purjolök
  • 1 msk smör
  • smör
  • 1 liter vatten +
  • 3 msk grönsaksfond
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl grädde
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flingsalt
  • vitpeppar
  • 4 skivor rökt lax
  • 4 palmkålsblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.