Gårdagenslunch blev enlättare variant. Därefter delade jag den och fräste den tillsammans med lite skivad rödlök i lite smör, kryddade lite lättmed salt och svartpeppar och därefter åter igen, var det bara att njuta
Jaha, här har ni en piffig liten sak som kommer sitta riktigt fint en sån där kväll då ni vill ha någon lite festligt men inte riktigt orkar anstränga er
Koka upp grädden tillsammans medkryddblandingen. Jag lyckades faktiskt trolla så att enendaliten fryst laxbit blev en god lunch för fyra hungriga, och alla blev mätta
Blanda ägg vitan med alla ingredienser. Oftast använder jag äggulan redan vid middagen då den behövs till såser eller annat, då passar jag på att spara vitan, så jag har den till lunchdagen efter
Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller enlättarelunch. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.