1 fänkålsfrön1.
Koka en sockerlag med citron, socker och vatten.2. Dela ner moroten i stavar och koka den i ca 3-4 minuter i lagen och dra den sedan åt sidan.3. Låt den gärna ligga kvar och svalna i ca 30 minuter, så den drar åt sig ordentligt av lagen.4. Lyft morotsstavarna och placera på bakplåtspapper, krydda med fänkålsfrön och ytterst lite flingsalt.5. Torka i varmluftsugn på 50-60°C med luckan på glänt i ca 3-5 timmar.
Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan. Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade
Det här är en riktig festrätt, att avnjuta vid något speciellt tillfälle. Eller förresten, varför inte en alldeles vanlig vardag när man behöver unna sig något gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.