1 flingsalt1.
Rosta bovetet i en torr och het stekpanna. Låt svalna.2. Skala morötterna och hyvla dem i tunna remsor med en potatisskalare.3. Hetta upp smöret i en liten kastrull tills det blivit gyllenbrunt, passa noga så att det inte bränns. Ta från värmen.4. Låt stå ca 5 minuter.5. Ringla det varma, brynta smöret över morötterna och pressa över citron.6. Toppa med bovete, dill och flingsalt.
Sött, syrligt och krispigt. Blanda i lemon curd i grädden så får den en härligt syrlig smak. Med bilderna nedan så visar jag hur min påsktårta blev till
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Saftiga, syrliga citronrutor. Citronkrämen är lös när den är färdig men den stelnar efterhand Använd en tesil till att pudra rejält med florsocker ovanpå
Dessutom har jag läst massor av liknande recept med Rice Krispis i. Så nu har jag en stor förpackning med Rice Krispis hemma som jag inte vet vad jag ska göra med (tips
Nu har jag det bästa receptet till er för att få riktigt krispiga och goda sötpotatispommes. Belive me jag har provat 100 olika recept och detta blev absolut bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.