700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
gurkatomatrödlök röd paprikafärska stekta champinjoner fetaost tärningarsvarta oliverServera tillsammans med en god vitlöksdressing eller en god tzatziki
Tillsätt övriga ingredienser, blanda väl och smaka av med salt och peppar. Låt gärna vitlöksdressingen stå övertäckt i kylskåp någon timme så att smakerna fördelas bättre
Kycklingsallad. Om man dessutom har en vinägrett till så känns det ännu fräschare än om man använder sig av en mejeribaserad dressing med crème fraîche eller yoghurt
1 burk med söta saltgurkor (de är på sidan om på bilden för att lillasyster inte tycker om dem). 1 burk med söta saltgurkor (de är på sidan om på bilden för att lillasyster inte tycker om dem)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.