Kyckling

Kyckling

  • 146 Recept
Ugnsrostade grönsaker med kyckling

Ugnsrostade grönsaker med kyckling

1 kg kycklingfilé. 1 kg kycklingfilé. Ingredienser. 1 röd paprika. 1 morot. 1 palsternacka. 1 zucchini. 1 broccolihuvud
Kycklingwok med cashewnötter

Kycklingwok med cashewnötter

Gårdagens middag blev en kycklingwok på de grönsaker jag hade hemma i kylen. Strimla kycklingen och stek bitarna i olivolja
Pestokyckling på potatisbädd

Pestokyckling på potatisbädd

Lägg ut kycklingskivorna på ett bakplåtspapper och krydda dem med salt och peppar. Bryn kycklingrullarna runt om i en stekpanna med smör
Kycklinggratäng med basilika.

Kycklinggratäng med basilika.

Lägg hela kycklingfiléer i en ugnsfast form. Kolla så att kycklingen är helt genomstekt innan. Dela upp kycklingfileerna i skivor men låt dem ligga kvar i såsen
Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche

Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche

Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över. 6 st Kycklingfileer. 13 msk Kycklingfond. 11 tsk Salt och svartpepparSkär kycklingfiléerna i längsgående bitar. 1Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sås, hackade vitlöksklyftor och kycklingfond i en skål
Het kycklinggratäng med koreanska smaker

Het kycklinggratäng med koreanska smaker

Gnid in kycklingen i den heta blandningen och låt stå medan du gör ostsåsen. Stek kycklingen i en stekpanna till den fått lite färg på ytan, någon minut per sida räcker
Västerbottensostgratinerad chilisåskyckling

Västerbottensostgratinerad chilisåskyckling

Stek kycklingfiléerna i bitar, salta o peppra. Häll såsen över kycklingen. Jag tycker att det räcker med saltet som man använder när man steker kycklingen och det som finns i salladskryddan, men vill man ha väldigt salt mat så kan man salta såsen lite också
Kyckling massaman

Kyckling massaman

600 g kycklinglårfilé, gärna med skinn. 600 g kycklinglårfilé, gärna med skinn 1-2 msk röd currypasta 0,5 msk garam masala 2 tsk gurkmeja 6 fasta potatisar, stora tärningar 2 gula lökar, klyftade 2 klyftor vitlök, skivade 400 ml burk kokosmjölk 1,5 dl jordnötssmör, crunchy 1 dl fisksås 2 dl vatten 1 kruka thaibasilika eller koriander 4 port kokt ris